Najlepsza gra tekstowa o Anime BLEACH
Shinigami
Mam Pytanie do Was. Kto Z Was Jest Anime Maniakiem.Ile ogl±dali¶cie Anime. Jakie Waszym Zdaniem Jest Najlepsze. Mo¿ecie w tym temacie promowaæ wasze ulubione anime.Ja ogl±dne³em...
-Bleach
-Naruto oraz Shippuuden
-Elfen Lied
-Fate/Stay Night
-Green Green
-Myself; Yourself
-Onegai Teacher
-Onegai Twins
-Zero no Tsukaima
-Wszystkie Dragon Balle (Szacun Wielki Dla Tego Anime)
-Death Note
-FullMetal Alchemist
-Clannad
-Neon Genesis E.
-Kiba
-Love Hina
Chyba To Wszystkie Jeszcze Nie Wybra³em Najlepszego Anime i NIe wybiore a dlaczego bo Japoñce robiom coraz lepsze Anime Wiêc NIewybiore i to By na tyle.
Ostatnio edytowany przez Toshiro Hitsugay (15-04-2008 06:40:46)
oo ja to gl±da³em du¿o serii anime a oto one :
-Full Metal Alchemist
-Cowboy Bebop
-bleach
-d.gray-man
-Samurai Deeper Kyo
-Samurai Champloo
-Afro Samurai
-Death Note
-Devil May Cry
-DragonBall wszystkie serie
-Greet Teacher Onizuka
-Hellsing
-Szaman King
-Naruto
-Naruto Shippuden
-Neon Genesis Evangelion
-Fate/Stay Night
-i inne których nazw nie pamiêtam
A co do najlepszego anime to moim zdaniem nie ma takiego ale polecam Cowboy Bebop bardzo dobre anime w³a¶ciwe je¶li kto¶ lubi anime akcji to wszystkie które og³±da³em lub ogl±dam podoba³y mi sie radze je obejrzec bo naprawde warto
Ostatnio edytowany przez kalison (08-04-2008 08:45:50)
1. Death Note
2. Naruto Shippuden
3. Naruto
4. Bleach
5. Elfen Lied
6. Full Metal Alchemist
7. Shaman King
8. Fate/Stay Night
8. Neo Genesis Evangelion
9. Zero no Tsukaima
Wszystkie które pamietam
Dobra, teraz chyba wszystkie które ogl±da³em (ostatnio du¿o przed anime przesiedzia³em ):
1. Naruto oraz Naruto Shipuuden
2. Bleach
3. Shaman King
4. Fate/Stay Night
5. Love Hina
6. Green Green
7. Elfen Lied
8. Onegai Teacher
Je¶li chodzi o najlepsze z nich... Nie ma takiego, zreszt± teraz, jak ju¿ wspomnia³ Toshiro co raz wiêcej nowych powstaje... i wiêcej serii tych starszych (Clannad, Zero no Tsukaima [nied³ugo ma wyj¶æ nowa czê¶æ], Haruhi Suzumiya, itd.), ale je¶li chodzi o te godne polecenia z tych, które ogl±da³em to na pewno Elfen Lied, Bleach, Onegai Teacher (mo¿e dlatego, ¿e 3 dni temu to ogl±da³em i zapad³o mi w pamiêci ), zreszt± naprawdê ciê¿ko wybraæ... W najbli¿szym czasie przymierzam siê do obejrzenia Full Metal Alchemist, poniewa¿ od kolegi s³ysza³em dobre opinie na temat tego anime ^^.
Shinigami
Hmm...(i znów kropki[nawet mnie zacznaja denerwowaæ]) ja ogl±da³em:
-Bleach (wszystkie i dalej ogladam co tydzien)
-Naruto i Naruto shipuden (wszystkie i dalej ogladam co tydzieñ)
-Full Metal Alchemist (wszystkie razem z kinówkami)
-Neon Genesis Evangelion (wszystkie)
-Dragon Ball, Dragon Ball Z,Dragon Ball GT (wszystkie [a troche to zajelo] razem z kinówkami)
-Elfen Lied (tylko kilka pocz±tkowych odc. jako¶ mnie to nie ci±gnie)
...I to chyba wszystkie; Oczywi¶cie kiedy¶ ogl±dalo sie tam jakie¶ pra-stare anime ale owych ju¿ dawno nie pamiêtam...
Mimo wszystko, poleca³bym Ci obejrzeæ Elfen Lieda - jak dla mnie, jedno z lepszych anime . Oczywi¶cie, nie ka¿demu musi siê podobaæ, ¿e tak powiem jest "specyficzne" ^^. A ¿eby nie odbiegaæ za bardzo od tematu, to jeszcze podam kolejne anime, które ogl±da³em - Onegai Twins i Myself; Yourself oraz True Tears (dzisiaj skoñczy³em ).