Najlepsza gra tekstowa o Anime BLEACH
Shinigami
Mam Pytanie do Was. Kto Z Was Jest Anime Maniakiem.Ile oglądaliście Anime. Jakie Waszym Zdaniem Jest Najlepsze. Możecie w tym temacie promować wasze ulubione anime.Ja oglądnełem...
-Bleach
-Naruto oraz Shippuuden
-Elfen Lied
-Fate/Stay Night
-Green Green
-Myself; Yourself
-Onegai Teacher
-Onegai Twins
-Zero no Tsukaima
-Wszystkie Dragon Balle (Szacun Wielki Dla Tego Anime)
-Death Note
-FullMetal Alchemist
-Clannad
-Neon Genesis E.
-Kiba
-Love Hina
Chyba To Wszystkie Jeszcze Nie Wybrałem Najlepszego Anime i NIe wybiore a dlaczego bo Japońce robiom coraz lepsze Anime Więc NIewybiore i to By na tyle.
Ostatnio edytowany przez Toshiro Hitsugay (15-04-2008 06:40:46)
oo ja to glądałem dużo serii anime a oto one :
-Full Metal Alchemist
-Cowboy Bebop
-bleach
-d.gray-man
-Samurai Deeper Kyo
-Samurai Champloo
-Afro Samurai
-Death Note
-Devil May Cry
-DragonBall wszystkie serie
-Greet Teacher Onizuka
-Hellsing
-Szaman King
-Naruto
-Naruto Shippuden
-Neon Genesis Evangelion
-Fate/Stay Night
-i inne których nazw nie pamiętam
A co do najlepszego anime to moim zdaniem nie ma takiego ale polecam Cowboy Bebop bardzo dobre anime właściwe jeśli ktoś lubi anime akcji to wszystkie które ogłądałem lub oglądam podobały mi sie radze je obejrzec bo naprawde warto
Ostatnio edytowany przez kalison (08-04-2008 08:45:50)
1. Death Note
2. Naruto Shippuden
3. Naruto
4. Bleach
5. Elfen Lied
6. Full Metal Alchemist
7. Shaman King
8. Fate/Stay Night
8. Neo Genesis Evangelion
9. Zero no Tsukaima
Wszystkie które pamietam
Dobra, teraz chyba wszystkie które oglądałem (ostatnio dużo przed anime przesiedziałem ):
1. Naruto oraz Naruto Shipuuden
2. Bleach
3. Shaman King
4. Fate/Stay Night
5. Love Hina
6. Green Green
7. Elfen Lied
8. Onegai Teacher
Jeśli chodzi o najlepsze z nich... Nie ma takiego, zresztą teraz, jak już wspomniał Toshiro co raz więcej nowych powstaje... i więcej serii tych starszych (Clannad, Zero no Tsukaima [niedługo ma wyjść nowa część], Haruhi Suzumiya, itd.), ale jeśli chodzi o te godne polecenia z tych, które oglądałem to na pewno Elfen Lied, Bleach, Onegai Teacher (może dlatego, że 3 dni temu to oglądałem i zapadło mi w pamięci ), zresztą naprawdę ciężko wybrać... W najbliższym czasie przymierzam się do obejrzenia Full Metal Alchemist, ponieważ od kolegi słyszałem dobre opinie na temat tego anime ^^.
Shinigami
Hmm...(i znów kropki[nawet mnie zacznaja denerwować]) ja oglądałem:
-Bleach (wszystkie i dalej ogladam co tydzien)
-Naruto i Naruto shipuden (wszystkie i dalej ogladam co tydzień)
-Full Metal Alchemist (wszystkie razem z kinówkami)
-Neon Genesis Evangelion (wszystkie)
-Dragon Ball, Dragon Ball Z,Dragon Ball GT (wszystkie [a troche to zajelo] razem z kinówkami)
-Elfen Lied (tylko kilka początkowych odc. jakoś mnie to nie ciągnie)
...I to chyba wszystkie; Oczywiście kiedyś oglądalo sie tam jakieś pra-stare anime ale owych już dawno nie pamiętam...
Mimo wszystko, polecałbym Ci obejrzeć Elfen Lieda - jak dla mnie, jedno z lepszych anime . Oczywiście, nie każdemu musi się podobać, że tak powiem jest "specyficzne" ^^. A żeby nie odbiegać za bardzo od tematu, to jeszcze podam kolejne anime, które oglądałem - Onegai Twins i Myself; Yourself oraz True Tears (dzisiaj skończyłem
).