Najlepsza gra tekstowa o Anime BLEACH
... Sobie.
Wiemy kim jeste¶my w grze, ale kim jeste¶my w realu?
Tu mo¿emy siê nawzajem przedstawiæ, i poznaj osoby które wykreowa³y te wspania³e postacie z którymi tak ¶wietnie siê gra.
Ja zacznê mo¿e...
W Realu (Nie myli¿ z Takim du¿ym sklepem) mam na imiê Maciej. Aktualnie jestem znudzony i zirytowany idiotyczn± parafi± w której bêdê bie¿mowany i zasypany 4 pracami (d³ó¿szymi) pisemnymi tylko na ten weekend. A co tam u was? A w³a¶nie zagadaka: Ryszy³ piernik, wstrzyma³ s³oñce - podpowieæ do miejsca w którym mieszkam ;p
W "Tesco" (¿eby nie by³o w realu to w tesco ) jestem Kamil, interesujê siê mapingiem, trochê programami ale g³ównie to jestem graczem. Mieszkam w okolicach Olsztyna, w mie¶cie gdzie siê urodzi³ Jan Nowowiejski(chocia¿ podrêcznik do historii podajê ¿e urodzi³ siê w Warszawie, ale tak naprawdê tylko tam ¿y³ a urodzi³ siê tam gdzie mieszkam )
To rozwi±za³e¶ zagadkê sk±d ja byæ ;p?
Ja "w ¶wiecie ¿ywych" nazywam siê Sta¶. Mam 12 lat, chodzê do szóstej klasy podstawówki szko³y muzycznej w Toruniu(a propo - Rennkar, ty te¿ jeste¶ z Torunia?). Gram na fortepianie, ale prawdopodobnie ju¿ w przysz³ym roku skoñczê sw± karierê muzyczn± (moim najwiêkszym dorychczasowym osi±gniêciem by³o zbobycie wyró¿nienia w VII ogólnopolskim konkursie kameralistyki fortepanowej[tja, taki ogólnopolski, ¿e najwy¿sze miejsce zaj±³ duet z Litwy ]). Lubiê siê trochê poruszaæ, pograæ w pi³e czy pop³ywaæ. Interesujê siê równie¿ przyrod± oraz informatyk±. Od niedawna zacz±³em ogl±daæ anime - bleacha i naruto. W szkole razem z kolegami czêsto gram w Magic: The Gathering(takie karty)oraz kolekcjonujê Warhammera bitewnego - armiê Bretonii(co prawda na razie mam tylko 2 oddzia³y, ale co tam ). No, to narazie na tyle o mnie .
No to ja nazywam siê Damian mam 15 lat (tylko do 22.08) uczêszczam do 3 klasy publicznego gimnazjum w wolinie mieszkam no w Wolinie znajduje siê on na wyspie Wolin interesuje sie anime manga i broñmi palnymi i bia³ymi znam sie dobrze na komputerach przez jaki¶ czas mia³em ksywke Hacker z powodu naprawy i rozwi±zywania problemów komputerowych moich znajomych ale dlaczego Hacker to niewiem do tej pory i to chyba wszystko co narazie powiem o sobie
Shinigami
No to Tera Ja Mam Na imiê Adrian Mam 14 lat. Mieszkam W Gorzowie .Wlkp. Interesuje sie Anime trochê mangom i Grafikom ale po zatym jestem dobrym graczem w mmorpg gra³em w du¿o gier 2d oraz 3d.No to by³o by natyle......
GoodBye.........................................
Tak, zgad³e¶ - Te¿ toruñ ;p
Ja teraz koñcze 21 gim i zastanawiam siê nad 5 liceum.
Ja chyba do GILA pójdê...(gimnazjum i liceum akademickie, ale chodzi mi o gimnazjum ^^). A propos, jaki by¶cie doradzili drugi(a w zasadzie trzeci)jêzyk?(wiêkszo¶æ w gilu jest dostêpna... no mo¿e po za mandaryñskim [ale japoñski jest{na razie znam: polski^^, angielski(znaczy, podstawy) i to wszystko^^}]). Zastanawia³em siê nad japoñskim, rosyjkim, ewentualnie niemieckim... i nie wiem co wybraæ, a drugi jêzyk obcy jest obowi±zkowy.
Ja tam wym wola³ siê gobliñskiego uczyæ, parê chrz±knieæ, pchniêcie i przebicie towarzysza ostrzem - ca³a historia klanu ;p
Shinigami
OK to ja w "ludzkim ¶wiecie" nazywam siê monika mam 14 lat interesuje siê i trenuje tenisa ziemnego, tez jestem graczem, lubie mangê noo i tyle bêdzie jak co¶ w sobie odnajdê to powiedomie
Shinigami
Hmm...(charakterystyczne dla mnie 3 kropki) Ja w Realu(lub jak kto chce[bende oryginalny] Netto :d) nazywam siê Pawe³ nazwiska nie powiem bo krêpuj±ce troche (Zaraki jak powiesz to masz blaszke) mam 14(niedlugo 15) lat. chodze do 2 kl. gimnazjum im. Jana PAW£A II ;nr1 (nr1 bo jedyne) w Miêdzyzdrojach (ma³a dziura nad morzem 16km do granicy z Niemcami; które w zime wiosne i jesien ma 6tys mieszkanców a w lato 140tys mieszkañców ) Interesuje sie pilka no¿n± (jak robie blêdy to piszcie, jestem dyslektykiem) i komputerami. (Zaraki Kempachi jest odemnie o rok mlodszy i mieszka kilka ulic odemnie[Taka ma³a ciekawostka]) i to chyba wszystko... BB ...
Wiec nie musz za duzo pisac bo opisal za mnie to pawel ^^.
Chodze to tej szkoly co on tylko ze do 1 gim. , mam na imie Michal i nazwiska tez nie podam ale moge powiedziec ze po tacie
Lubie grac w pilke nozna , grac na kompie, ogladac bleacha ! , i grac na pianinie ! tera bede sie uczyc openinga z bleacha !!
Ostatnio edytowany przez smok (30-04-2008 21:00:23)
Shinigami
"smok"(Zaraki) o imieniu pedalskim a nazwisku po ojcu(). mug³by¶ podaæ ksywe...(dla niekumatych "smok") ja te¿ zapomnialem wiec:
SPROSTOWANIE:
Muwi± na mnie Paffciu... po niku mo¿na wywnioskowac jak i u smoka